Neața! Ce trebuie să afli înainte de toate despre mine e că arta a făcut mereu parte din viața mea sub diverse forme. Am absolvit o școală de muzică, am fost într-o trupă rock, am jucat într-o piesă de teatru, dar în tot acest timp fotografia a fost singura constantă.

Interesul pentru cinematografie nu a făcut decât să îmi alimenteze pasiunea pentru fotografie și dorința de a crea momente suspendate în timp, pline de trăiri profunde, atribute cunoscute de altfel și ca simboluri ale fotografiei de nuntă.

Ca fotograf, scopul meu principal este să vă ofer acele amintiri pe care le veți îndrăgi și peste mulți ani de acum înainte, prin intermediul unor imagini artistice cu o încărcătură emoțională puternică. Ca să îmi ating acest scop, întotdeauna tind către armonia tehnică și compozițională a fotografiilor, încercând să anticip și să surprind reacții memorabile, imagini cu zâmbete sincere, priviri subtile, prieteni fericiți și detalii la fel de unice ca povestea pe care o trăiți.

Destul despre mine :) Vă invit acum să citiți mai jos ce spun oamenii cu care am lucrat, apoi pe pagina de contact sa îmi scrieți și vă voi răspunde cu drag în cel mai scurt timp.

Decorative Image

"Mi-a făcut plăcere să lucrez cu Alex la ședința foto pentru că a înțeles cât de important era pentru mine să implementăm un obiect vestimentar ce reflectă brandul meu personal. Am mai lucrat și cu alți fotografi în trecut, și credeți-mă când va spun că e rar să găsiți pe cineva care dorește să combine elemente bune ale ambelor părți. Întotdeauna mi-a plăcut să fac fotografii, dar niciodată să îmi fac singură portretele, iar Alex a ajutat foarte mult în această privință. Să mă văd prin ochii unui fotograf este ca și cum m-aș uita în oglindă și aș vedea cea mai bună versiune a mea. De aceea am ales să lucrez cu Alex. Am ales să lucrez cu Alex și pentru că am vrut să susțin un coleg antreprenor în a-și transforma pasiunea într-un business. Sunt foarte mulțumită de rezultatele primite, având in vedere că vremea a fost destul de sumbră și soarele nu a fost de partea noastră. Îți mulțumesc, dacă nu am avut ocazia să exprim asta până acum."
Roxana En

"Aveam nevoie de niște fotografii profesionale, dar casual, cu mine, care să reflecte caracterul și personalitatea mea autentică și neobișnuită. L-am ales pe Alex pentru că deja aveam o relație de prietenie clădită cu el și pentru că îmi face plăcere să lucrez cu el. E inteligent, se mișcă și acționează rapid și înțelege starea curentă a mediului online, ceea ce mă ajută pe mine că și client investit în domeniul social media. Ședința foto în sine a fost la țintă - Alex a condus întregul proces cu încredere, întotdeauna era în căutarea unor cadre creative și a improvizat cu succes într-un mediu spontan. Rezultatul final a fost foarte satisfăcător, pozele au fost livrate rapid și la o calitate excepțională.
A fost o plăcere să lucrez cu ține, Alex! Mulțumesc!"
Alexandru K. Kelerman

"Eram în căutarea unui fotograf pentru a-mi realiza câteva portrete pentru social media și materialele de prezentare ca agent imobiliar. Îl cunoșteam deja pe Alex și am apreciat atenția lui către detalii cât și modul în care caută să se dezvolte. Ședința foto a curs foarte natural. Alex venit pregătit cu o serie de poziții care m-au făcut să mă simt în elementul meu. Prin lentilă lui Alex (Lens of Alex) am văzut cea mai bună versiune a mea."
Adrian Cioriță

"Acum 10 ani, Alex mi-a făcut o fotografie așa de frumoasă încât mama mea a pus-o în ramă. Era cu fosta mea prietenă așa că a trebuit să o iau de pe raft din casă, iar mama s-a supărat tare mult pentru că îi plăcea enorm cum arătăm în ea. Ăsta da feedback pozitiv. :)) Asta a fost acum 10 ani. Acum e fotograf profesionist. Puteți să vă bazați pe el."
Robert Lazăr

"Eram destul de aproape de "termenul limită", când mi-am dat seama că îmi doresc o ședința foto cât încă sunt însărcinată. O prietenă comună mi l-a recomandat pe Alex și am fost foarte fericită să aflu că era foarte deschis față de momentul ales și tematica ședinței foto. Ședința foto a decurs foarte bine; a fost răbdător, înțelegător și am apreciat faptul că a venit cu o mulțime de sugestii creative."
Lorena Maria Tiu

Ceea ce vedeți pe Lens of Alex este o colecție de fotografii și emoții menită să trezească în protagoniștii lor sentimentele trăite în momentul fotografierii, chiar și peste ani și ani. Sunt fotograful de nuntă pe care îl vreți, mereu în căutarea acelor momente autentice din ziua nunții voastre. Ca fotograf de nuntă, caut momente reale pentru a captura emoțiile esențiale unei amintiri frumoase. Veți avea alături un prieten care va spune povestea voastră prin intermediul unor imagini memorabile, imagini cu zâmbete sincere, priviri subtile, prieteni fericiți și detalii care vă vor face nunta la fel de unică precum voi doi.

Trimiteți-mi un mesaj dacă aveți nevoie de un fotograf pregătit să vă ofere o experiență aparte, indiferent dacă este pentru ziua nunții, pentru o ședință foto "save the date" sau pentru o ședință foto cu cei dragi!

CLOSE MENU