MENUSalut! Eu sunt Alex și mă bucur ca te afli aici.

Ce trebuie să afli înainte de toate despre mine e că arta a făcut mereu parte din viața mea sub diverse forme. Am absolvit o școală de muzică, am fost basist într-o trupă, am jucat într-o piesă de teatru, dar în tot acest timp fotografia a fost singura constantă în viața mea.

Ca fotograf, scopul meu principal este să vă ofer șansa de a retrăi ziua nunții, cu aceleași emoții și cu toți oamenii dragi vouă în gând. Ca să vă pot oferi aceasta experiență sunt atent să surprind acele momente esențiale, reacții spontane, zâmbete sincere, priviri subtile și toate acele detalii dau viață nunții voastre și care fac povestea voastră să fie unică.

Să vă alegeți fotograful de nuntă este un act plin de încredere și curaj în care veți lăsa un om să vă surprindă, pe voi și pe cei dragi, în cele mai autentice și vulnerabile momente.

Dacă vă plănuiți nunta și nu ați găsit găsit încă pe cineva care să surprindă toate acele momente minunate pe care le veți trăi , haideți să aflăm împreună dacă sunt persoana potrivită pentru voi!

CLOSE MENU