CUM SĂ ALEGI

FOTOGRAFUL DE NUNTĂ IDEAL

Fotografia de nuntă înseamnă mai mult decât o cameră foto scumpă și un obiectiv mare. Fotografia de nuntă este cel mai dificil dintre toate pentru că îmbină toate celelalte stiluri de fotografie: portret, fashion, eveniment, produs, arhitecturală, lifestyle. Dacă unii fotografi se specializează doar pe unul din stilurile enumerate, un fotograf de nuntă profesionist trebuie să le știe pe toate. Scopul acestui articol este de a afla ce trebuie să luați în considerare înainte de a face aceasta alegere pentru a preveni experiențele neplăcute în și după ziua nunții.

 

 

Recomandări și recenzii pozitive.

Atunci când un fotograf are recenzii numeroase există o șansă ca acesta să aibă mai multă experiență și să livreze un produs de calitate. Deseori, clienții își exprimă satisfacția nu numai față de fotografiile primite, dar și față de experiența pe care au avut-o cu fotograful de nuntă. Atenție ca recenziile să fie actuale. Uneori, în ciuda experienței, unii fotografi se plafonează și în timp ce media calitativă a pieței crește, aceștia rămân în urmă. Citiți despre experiențele clienților pe website-uri precum Fotografi-cameramani, mywed sau paginile de Facebook și Google ale fotografilor.

 

Expertiza tehnică și creativitatea

Un fotograf de nuntă profesionist ar trebui să cunoască atât aspectul tehnic al fotografiei, dar sa aibă și o latură creativă pentru a reda în fotografii povestea voastră.

Stăpânirea abilităților tehnice și cunoașterea bună a echipamentului va oferi fotografului de nuntă posibilitatea de a realiza fotografii reușite în orice condiții de iluminare. De asemenea, creativitatea îi va oferi posibilitatea de a găsi perspective unice, care îmbinate cu viziunea sa artistică, va ajuta să transforme simple poze în fotografii memorabile.

A

Doresti sa primesti o oferta personalizata?

Sună-mă la 07 333 68 868 sau trimite-mi un email.

A

Personalitatea – profesionalism cu un pic de „zing”

O alta caracteristică importantă a unui fotograf de nuntă este abilitatea a comunica: cu mirii, cu parintii, cu invitatii, cu ceilalți furnizori.. Chimia pe care o are cu mirii, simpatia pe care o crează în raport cu invitații și profesionalismul față de furnizori, toate contribuie pozitiv la o stare de bine generala pe parcursul evenimentului.

Pentru mine personal discreția este foarte importantă. În afara momentelor când trebuie să preiau controlul și să ofer indicații, precum la fotografiile de grup sau pe alocuri la ședința foto, prefer să mă pierd printre invitați pentru a surprinde momente spontane cat mai naturale.

 

Îți place stilul său de fotografie?

În căutarea unui fotograf de nuntă, vei observa numeroase stiluri de fotografie de nuntă. Pe măsură ce vei descoperi mai mulți fotografi, vei realiza că unele îți vor fi pe plac mai mult ca altele. Odată hotărâți pe stilul care vă reprezintă, o discuție deschisă cu viitorul tău fotograf de nuntă vă va ajuta să aflați ce este necesar pentru a obține acele rezultate.

 

 

De ce să am un fotograf secundar la nuntă?

Dacă stăm să privim o nuntă că pe un film, vom avea o poveste principală și multe alte povestioare secundare ce se desfășoară în paralel. De exemplu, în timpul primului dans povestea principală o reprezentați voi, mîrîi, care dansați pentru prima oară ca soț și soție. Cu toate acestea, în jurul vostru sunt numeroase alte povești care se întâmplă în același moment. Părinții emoționați care își aduc aminte de primul lor dans, prietenii impresionați de abilitățile voastre de dansatori sau copii nerăbdători să se zbânțuie până la epuizare.

Oricât de bun ar fi un fotograf, acesta nu poate surprinde toate aceste momente. Un fotograf secundar completează povestea nunții voastre cu toate aceste momente pe care vi le-ați fi dorit să le aveți.

 

Calitate, nu cantitate

Când cauți un fotograf de nuntă, este important să nu te pierzi în numărul de „avantaje”, reduceri și bonusuri pe care acesta ți le oferă. Calitatea fotografiilor și a experienței pe care o veți avea alături de fotograful de nunta este primordială. Poate nu dispuneți de resursele necesare în anul nunții. Dacă puteți amâna luna de miere, ședința foto Trash the Dress sau achiziția albumelor, fotografiile de la nuntă vor rămâne întotdeauna la calitatea în care ați ales să investiți.

Cu drag,
Alex

A

Doresti sa primesti o oferta personalizata?

Sună-mă la 07 333 68 868 sau trimite-mi un email.

A
CLOSE MENU