MENU
Decorative Image

oferta foto nunta laptop barbat
oferta foto nunta laptop barbat

DE CE PREZINT OFERTA FOTO NUNTA

DUPA INTALNIREA CU MIRII

 

Daca ați ajuns la etapa în care căutați fotograful ideal pentru nunta voastră, probabil că ar trebui să știți și cum să îl alegeți. Cel mai important de știut este dacă va ști să surprindă momentele cheie, să vă pună în valoare și apoi să transpună povestea voastră în albumul foto de nuntă.

Veți căuta online, veți cere recomandări, apoi urmează analiza ofertelor, întâlnirile cu fotografii și în final veți lua cea mai importantă decizie legată de nuntă, pentru că fotografiile sunt singurele de care vă veți bucura și după ce aceasta se va încheia.

 

De ce să ne întâlnim înainte de a vă trimite oferta

De regulă, experiențele neplăcute în relația cu fotografii de nuntă rezultă din doua motive principale.

 1. Mirii au ales fotograful doar din perspectiva prețului și a portofoliului.
 2. Mirii au mers pe încredere și au lăsat alte persoane să le aleagă fotograful, fără a-l cunoaște personal sau portofoliul acestuia.

Din experiența mea de aproape un deceniu ca fotograf profesionist de nuntă, am tras concluzia că o discuție personală între miri și fotograf nu este doar recomandată, ci absolut necesară.

 

Oferta pentru serviciile foto de nuntă este mai complexă decât consideră majoritatea mirilor deoarece există multe elemente care pot influența tariful, precum:

 • durata/amploarea evenimentului
 • orașul unde se desfasoară evenimentul
 • albumele foto
 • ședințele foto (înainte sau după nuntă)
 • cabina foto
 • cununia civilă
 • etc.

 

Motivele pentru care solicit o întâlnire consultativă mirilor înainte de prezentarea ofertei finale sunt mai multe:

 • vreau sa ne cunoaștem mai bine pentru a vedea dacă avem chimie; daca avem chimie, garantat ne vom simți bine împreună în ziua nunții, iar asta se va vedea în fotografiile voastre.
 • vreau să aflu detaliile evenimentului vostru pentru a mă putea pregăti corespunzător
 • vreau să aflu ce e important pentru voi, ce vă place, ce nu vă place, ca să va pot face aceasta experiență una de neuitat
 • vreau să aflu tot ce vă doriți de la fotograful vostru, ca să mă pot alinia dorințelor și așteptărilor voastre
 • vreau să vă prezint o ofertă corectă, personalizată strict pe baza nevoilor voastre, exact așa cum vă doriți voi.

 

Pachetele standard nu mai funcționează de ani buni, pentru că nu există miri standard.
Fiecare nuntă este unică din toate punctele de vedere, iar fiecare mire și mireasă  au dorințe diferite.

 

petrecere nunta restaurant aruncare buchet mireasa comnisoare de onoare

 

Acest mod de a prezenta oferta foto nuntă este unul profesional pentru ambele părți. Ca miri, vă puteți expune așteptările, puteți cere păreri în legătură cu ceea ce vreți să păstrați ca amintire, iar eu ca fotograf profesionist voi putea să vă ofer sfaturi despre cum să creăm împreună fotografii și amintiri frumoase, care să vă reprezinte.

Deseori, relația dintre voi și fotograful de nuntă, nu se oprește la livrarea fotografiilor, ci se dezvolta încet-încet într-una de prietenie, în care acesta vă va fi alături la mai toate evenimentele importante din viața voastră, la primul copil, la botez, la sedinta foto de Craciun, etc.

Nu uitati, fotograful este singurul furnizor care vă va fi alături întreaga zi si este recomandat ca în preajma acestuia să vă simțiți relaxați și încrezători că își va desfășura activitatea cu profesionalism.

Dacă îți place abordarea mea și modul în care privesc relația cu mirii, te invit să avem o discuție despre evenimentul vostru mult așteptat. Programează mai jos o consultare gratuită.

CLOSE MENU