MENU
Decorative Image

7 SECRETE PENTRU

FERICIRE MAXIMĂ ÎN ZIUA NUNȚII

 

Faceți ce vă face pe voi fericiți

Pentru marea majoritate este prima experiență în calitate de miri și e firesc sa cereți sfaturi de la cei apropiați când vine vorba de organizare. Cu toate acestea, indiferent de sfaturile pe care le veți primi, puneți-vă întrebarea: „ne reprezintă?” Prea mulți viitori miri se lasă duși de val de recomandările (binevoitoare, bineînțeles) ale apropiaților și încarcă evenimentul cu momente care nu au nici o semnificație pentru ei. Dacă tradițiile au o semnificație aparte pentru voi, desigur, bucurați-vă de ele alături de familie. În schimb, dacă nu înseamnă nimic pentru voi, nu le puneți în practică doar pentru că „așa se face”.

Poate preferați să vă scrieți scrisori de dragoste pe care să le citiți în ziua nunții.
Poate preferațivă vedeți prima oară într-un cadru intim, departe de ochii invitaților, sau la biserică.
Sau poate preferați o ceremonie romantică la apus pe malul lacului…

Este nunta voastră. Profitați de aceste momente pentru pentru a petrece timp cu familia și prietenii și faceți doar ce vă place vouă.

 

Cereți ajutorul în organizarea oaspeților.

Țineți minte, ca miri, nu sunteți birou de informații. Dacă veți cădea în această capcană, veți avea o grijă în plus care poate să ducă la îngreunarea desfășurării evenimentului și reducerea timpului alocat diverselor activități precum ședința foto. Desemnați o persoană apropiată, precum o domnișoară de onoare sau un cavaler de onoare, care să se ocupe de organizarea invitaților pentru ca voi să vă puteți relaxa și să vă bucurați de fiecare moment al zilei.

 

Închiriați o cameră de hotel sau AirBnb pentru pregătiri.

Dacă nu locuiți într-o casă/apartament demn de revistă și vreți să evitați gândurile de tipul “auăleu, cum arata casa” în ziua nunții, închiriatul unei camere la hotel sau al unui apartament pe AirBnb este o alternativă plăcută. Acestea deseori sunt luminoase și încăpătoare, decorate într-un stil modern, aspecte ce vor ajuta pe al vostru fotograf de nuntă să surprindă cadre mai frumoase cu voi doi alături de cei dragi.

 

Stabiliți un program clar al zilei nunții și respectați-l.

Nimeni nu știe mai bine decât furnizorii cât timp va fi necesar pentru fiecare moment al evenimentului vostru, precum machiajul, coafatul, fotografiile, ceremonia civila, umanistă/religioasă, momentele la restaurant etc.

Daca nu ai un wedding planner, va trebui sa iei legătura din timp cu toți furnizorii pentru a afla aceste informații și să aveți un program clar al zilei. De asemenea, cu o săptămâna înainte de eveniment, este recomandat să puneți la dispoziția tuturor furnizorilor programul zilei nunții voastre pentru a confirma că se pot încadra și că totul va decurge planului.

De ce este important să respectați programul din ziua nunții? Pentru că veți evita stresul de a fi contra timp, de a face lucrurile în grabă și să riscați un fiasco ce putea fi evitat.

 

Capul sus și zâmbiți.

Este ok sa aveți emoții în ziua nunții. Este în același timp un prilej de bucurie. Chiar dacă nu puteți sta toată ziua cu zâmbetul pe buze, țineți capul sus. Nu numai că ajută să aveți o postură mai bună, dar subconștient vă va oferi un sentiment de încredere și pozitivitate molipsitor pentru cei din jurul vostru. Țineți minte, voi dați tonul petrecerii.  Daca voi vă simțiți bine și invitații se vor simți la fel.

 

Exprimați-vă liber.

Dacă vă relaxați și vă exprimați liber orice emoții ar ieși la suprafață, toată lumea se va bucura alături de voi în ziua nunții. Bucurați-vă de momentele petrecute împreună, iar eu, ca fotograf profesionist de nuntă, voi avea imagini pline de viață cu voi, pentru voi, numai bune de pus în album.

 

Sindromul „Totul trebuie să fie perfect”.

Singurele lucruri pe care le putem controla 100% sunt acțiunile noastre și modul în care ne raportăm la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Uneori lucrurile nu se întâmplă exact cum le-am plănuit, dar nu trebuie să lăsăm asta să ne strice ziua. Ne adaptăm, rezolvăm ce putem și petrecerea continuă.

 

În final, țineți minte: este nunta voastră. Faceți ce vă face pe voi fericiți și lăsați invitații cu mofturile lor. Fiind personajele principale, meritați din plin să vă bucurați de această zi și e datoria lor să vă facă fericiți.

CLOSE MENU