MENU
Decorative Image

5 MOTIVE PENTRU O SEDINTA FOTO

FIRST LOOK IN ZIUA NUNTII

 

Pentru mulți dintre noi, una din cele mai importante zile din viața noastră este ziua nunții. Acea zi magică, plină de dragoste și emoții care rămâne adânc înrădăcinată în memoria mirilor, familiilor lor și a celor mai dragi prieteni. Unul din momentele memorabile din aceasta zi este acela când mirii se văd pentru prima oară.

Pentru o fracțiune de secundă, tot stresul și tot haosul dispar complet atunci când privirile lor se reîntâlnesc și au parte de acel moment intens începând cu care își vor începe împreună restul vieții.

 

Ce este sesiunea foto first look?

First look este o tradiție relativ modernă, ce implică o sesiune foto cu mirele și mireasa, când aceștia se văd pentru prima oară în ziua nunții, de regulă după pregătiri. Etalarea rochiei de mireasă, a costumului bine aranjat al ginerelui și surpriza de pe chipul acestuia când își vede iubita în toată frumusețea ei, sunt doar câteva din amintirile surprinse de un fotograf de nuntă în acest moment al zilei.

Dacă nu v-ați convins încă, haideți să vedem împreună de ce veți îndrăgi aceste imagini și de ce să încorporați o astfel de ședință foto în ziua nunții.

 

Calmarea emoțiilor

First look-ul este un moment minunat pentru că este numai despre voi. Acel moment în care timpul parcă încetinește și vă dă ocazia să vă bucurați câteva clipe de prezența celuilalt, înainte să înceapă agitația tipică unei zile de nuntă. Un moment în care amândoi puteți respira ușurați, relaxându-vă, știind că totul va fi bine atâta timp cât vă aveți unul pe celălalt.

 

Timp doar pentru voi doi

Chiar dacă toată ziua ar trebui să fie despre voi, cu toții știm că acest lucru este rareori adevărat. Ce face ca first look-ul să fie cu adevărat special, este că e unul din puținele momente care vă va oferi șansa să petreceți câteva clipe împreună, departe de privirile curioase ale invitaților. Familia, prietenii, chiar si Unchiu’ Bob, vor avea tot restul zilei să petreacă timpul cu voi, dar acesta e momentul perfect să vă încurajați reciproc și să faceți primii pași împreună în a vă bucura de tot ce înseamnă ziua nunții.

 

Cea mai bună versiune a voastră

Cel mai bun lucru despre o ședință foto first look este că veți fi amândoi fresh, cu forțe proaspete, numai bine pregătiți să vă bucurați de tot ce presupune ziua nunții voastre. Ah, și pentru veți arăta fenomenal! Desigur, veți fi fenomenali toată ziua, dar acum e momentul în care părul e aranjat la milimetru, lacrimile de la emoții nu au defilat peste mascara și ținutele voastre nu au avut încă șansa să se murdărească.

 

Mai multe imagini, mai multe amintiri

Să alocați timp după pregătiri pentru first look și la apus pentru ședința foto o să vă ofere posibilitatea să aveți parte de mai multe amintiri memorabile cu voi doi. În plus, imprevizibilitatea nunților și întârzierile care pot apărea, pot duce la regrete că nu ați alocat timp suficient pentru poze și că aveți prea puține cu voi doi. Este recomandat să oferiți suficient timp fotografului vostru pentru ședința foto cu voi doi, astfel încât rezultatele să fie de calitate.

 

Emoții puternice și lacrimi de bucurie

First look-ul, pentru mire, este primul din punctele culminante ale zilei. Obișnuit să își vadă jumătatea în fiecare dimineață când deschide ochii, în dimineața nunții este singur. Anticiparea că trebuie să aștepte pentru a o vedea, și nu oricum, ci în cea mai frumoasă versiune a ei, naște emoții greu de stăpânit pentru unii din noi, oricât de macho sau masculini am fi. Nu de puține ori am văzut miri copleșiți de emoție la prima întrevedere cu iubita lor în ziua nunții. Credeți-mă, veți iubi imaginile cu voi din aceste clipe.

 

Mai jos puteți urmări efectele pe care le pot avea miresele asupra mirilor pe parcursul ședințelor foto first look, capturate de un videograf american.

 

Vor fi multe momente pe parcursul zilei, o privire cu coada ochiului, o îmbrățișare caldă de la bunica, amintiri frumoase pentru voi și invitații voștri. Cu toate acestea, first look-ul este un moment unic. Asigurați-vă că nu îl ratați.

CLOSE MENU