MENU
Decorative Image


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lensofal/public_html/wp-content/viewcache/6b6a4f0f10732fad745e76210789398e on line 62
foc de tabara scaune capita de fan lemne televizor sezatoare

TRENDURI NUNTI 2022

- LOCATII, ROCHII DE MIREASA, CULORI

 

Trenduri nunți 2022 – idei cool pentru ziua nunții

După 2 ani în care restricțiile și izolarea ne-au oprit din a mai crea momente speciale, a venit timpul să ne relaxăm. Cele mai așteptate evenimente din ultimul timp au fost nunțile, astfel din vara anului 2022 veți putea să realizați nunta dorită, păstrând totuși unele măsuri de siguranță. Pentru a organiza un eveniment de vis asigură-te că vei fi la curent cu trendurile de nunți din anul 2022. Odată cu relaxarea, nunțile de anul acesta sunt despre culoare, distracție, dar și despre reconectarea cu cei dragi cu care poate ne-am văzut un pic mai rar în ultima perioadă.
Așadar, ce trenduri vom avea în 2022 la nunți?

 

Nuntă la hambar sau nuntă in aer liber

Din categoria trenduri nunți, probabil cea mai populară variantă este o nuntă într-un cadru aproape de natură, departe de agitația orașului. O nuntă în aer liber are un vibe mult mai relaxat, iar cuplurile pot să se bucure de un mediu natural, cu aer proaspăt, verdeață și activități diverse. În contextul anului anterior, majoritatea mirilor s-au văzut nevoiți să își organizeze nunta partial sau complet in aer liber. Astfel, mulți dintre prietenii lor au văzut că există această alternativă la nunțile tradiționale romanești de salon.

nunta la hambar masa scaune decoratiuni nunta

Atunci când iți dorești o nuntă în aer liber, ai la dispoziție o multitudine de opțiuni: pe plajă, la marginea pădurii, într-o grădină.. ai putea să îți organizezi chiar și o nuntă la hambar. Fiecare nuntă este specială, iar invitații sunt plăcut surprinși atunci când mirii fac lucrurile diferit astfel încât evenimentul lor să îi reprezinte. Spre exemplu, o nuntă pe plajă în care vântul, marea, albastrul cât vezi cu ochii, alături de lumina caldă a soarelui, nisipul, toate alcătuiesc un cadru ideal de care voi și cei dragi vouă să fiți fascinați.

Desigur, poate aveți impresia că este mai complicat să organizezi o nuntă în aer liber deoarece nu poți fi sigur de condițiile meteorologice, dar pentru astfel de evenimente, organizatorii de regulă vă pun la dispoziție un plan de rezervă, pentru ca petrecerea să se desfășoare în continuare. Țineți minte că acest cadru, cu multă natură, verdeață, amenajat într-un stil care contribuie la povestea voastră vă poate oferi niște amintiri de neuitat care vor face ca evenimentul vostru să fie unul deosebit, care va ieși în evidență în cercul vostru de prieteni, iar eu voi fi acolo pentru ca voi să vă amintiți aceste momente oricând veți dori.

 

Paleta de culori a nunții

În 2022, decorurile pare ca vor fi înțesate de culori pale calde, pământii, dar si combinații vibrante de culori similare pietrelor prețioase ce vor da un farmec aparte evenimentului. Noul trend reinterpretează culorile neutre, utilizarea nuanțelor vibrante sau tonurile pământii, ceea ce va lasa pe toată lumea uluită. Un aer de eleganță impresionant îl oferă combinațiile monocromatice, care îmbinate cu delicatețea tonurilor calde cum ar fi: ivoar, beige sau crem vor oferi evenimentului o atmosfera specială.

paleta culori nunta 2022

Un decor deosebit alcătuit nuanțe calde va inspira fiecare invitat și le va oferi senzația ca fac și ei parte din povestea voastra de dragoste. Daca îți dorești să ții pasul cu trendurile din industria fashion, atunci poți alege sa ai o paleta de culori pe baza de Very Peri, culoarea anului 2022, care cu siguranță îi va impresiona pe cunoscători.

 

Rochie de mireasă 2 in 1

Dacă îți dorești o rochie de mireasă deosebită, în care poți schimba look-ul foarte simplu și ușor, alege o rochie de mireasă 2 în 1. Aceste rochii au devenit din ce în ce mai populare datorită mireselor care au posibilitatea să se afișeze cu două rochii, două look-uri total diferite în ziua nunții, fără niciun efort. Aceste rochii de regulă sunt de tip sirena pe dedesubt, iar trena de deasupra este detașabilă. Cu ajutorul unei rochii de acest tip, te poți bucura în prima parte a zilei de o rochie de mireasă spectaculoasă în sensul clasic, atunci când pășești spre altar, sau la ședința foto, iar pentru că vei dori să dansezi și să se te distrezi în această zi specială fără să resimți întreaga greutate a rochiei toață noaptea, poți detașa trena pentru a fi mai dinamică și mai energică pe ringul de dans.

 

Daca îți dorești ca nunta ta să fie de neuitat, crează-ți propria ta poveste alături de oameni dragi ție, oameni de suflet care ți-au fost și îți vor fi întotdeauna aproape. Voi avea grija ca toate momentele surprinse alături de ei să vă reamintească cu drag de această zi, astfel încât să vă bucurați ori de câte ori veți dori să retrăiți acele clipe.

CLOSE MENU